Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Reef slippers heren

Reef slippers heren

Reef slippers uit de herencollectie zijn echt de ultieme reisgenoot. Ze zitten heerlijk en zijn gemaakt van kwalitatief sterk materiaal.  Meer informatie
Ook als je geen globetrotter bent zijn ze ideaal. Heerlijk voor tijdens een boodschapje of een wandelingetje met de hond. Bij Vrijbuiter vind je leren en synthetische slippers. Leren voor de stijvolle citytripper en synthetische voor de actieveling. Synthetische slippers zijn namelijk beter bestand tegen water. Echte outdoorslippers dus! Neem een kijkje in ons assortiment en laat die schoen links liggen!
 
Just passing trough
Reef is een bedrijf dat teruggeven heel belangrijk vindt. Dit doen ze door hun ethos ‘Just passing through’ toe te passen in de bedrijfsvoering. Dit houdt in dat ze in gebieden komen, maar geen blijvende negatieve impact willen hebben. Ook geven ze terug door hun ‘We Heart’ programma. Dit is een vrijwilligerswerk instelling die lokale communities steunt. De lokale communities uit bijvoorbeeld Costa Rica en Fiji zijn al erg geholpen door Reef.
 
Past ‘ie?
Bij Vrijbuiter snappen we maar al te goed hoe belangrijk het comfort van je schoeisel is. Daarom mag je natuurlijk altijd even langskomen in een van onze megastores. Dan kun je in de winkel rustig een kijkje nemen. Je hebt dan direct de kans om de slippers even te passen. Kun je er meteen op lopen en weet je dus hoe ze zitten! Waar wacht je nog op ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!