Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Reef slippers dames

Reef slippers dames

Doe even je Reef slippers uit als je dat rif op Gran Canaria gaat ontdekken. Zou zonde zijn ;). Bij Vrijbuiter hebben we een uitgebreid dames assortiment aan slippers.  Meer informatie
Zo kun je bij ons terecht voor sportieve, comfortabele en stijlvolle slippers. Voor het zwembadbezoek, de strandwandeling of de onvermijdelijke citytrip. Het maakt niet uit wat je van plan bent, bij ons ga jij je slipper vinden.
 
We Heart Reef!
Reef wil een positieve impact maken op lokale gemeenschappen. Dat doen ze door hun ‘We Heart’ beweging. Ze geven terug aan lokale gemeenschappen waar de ambassadeurs van Reef langskomen of surfen. Zo helpen ze al in Costa Rica, Fiji en Papua New Guinea. Dankzij vrijwilligerswerk krijgen ze diverse projecten gedaan. Sinds 1984 zijn ze al bezig met het bedrijf en de goede doelen. Twee ondernemende broers uit Zuid Amerika hielden van surfen, reizen en avontuur. Hun passie verwerkten ze in hun bedrijf en hieruit was Reef geboren.
 
Jong en oud
Bij Vrijbuiter hebben wij slippers voor grote en kleine voetjes. In de collectie zitten mooie stijlvolle modellen en prachtige sportieve slippers. Van leer en synthetisch materiaal. Ga je dus ook pootjebaden met je slippers, dan gebruik je synthetische slippers. Wil je gewoon ultiem comfort, dan zijn leren slippers het lekkerst.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!