REDWOOD RELAXCHAIR EMERALD

Een heerlijke relaxstoel met comfortabele 2D-Mesh zitting, dat is de Emerald Relaxchair van Redwood. Zin om helemaal achterover te hangen? Verstel de stoel dan makkelijk naar ligstand en je wilt er gegarandeerd nooit meer uit.

meer informatie

...

Je bekijkt nu: REDWOOD RELAXCHAIR EMERALD

Laat je plannen maar varen...

Het is alleen aan te raden in deze stoel te gaan zitten als je voor de rest van de dag geen plannen meer hebt. De 2D Mesh zitting vormt zich namelijk helemaal naar je lichaam, wat je wilt meemaken om te ontdekken hoe lekker het zit. En omdat hij ook nog eens traploos verstelbaar is, zit jij precies zoals je zelf wilt op deze stoel. Voor elk humeur heeft hij als het ware een eigen stand! De extra brede zitting draagt bij aan het comfort en het hoofdkussen biedt extra ondersteuning, maar is er ook af te halen. Met deze relaxstoel relax jij precies zoals je dat zelf wilt!

Onbreekbaar relaxen

De Emerald Relaxchair is perfect voor in de tuin of op de camping, maar let op: de stoel neem je niet overal mee naartoe, daar is hij wat te robuust voor. De Emerald weegt namelijk 9,5 kg en dat is wel wat meer dan de doorsnee huis-, tuin- en campingstoel. Gelukkig krijg je daar eindeloos veel comfort en stevigheid voor terug! Het frame van de Emerald is namelijk gemaakt van staal en onbreekbaar kunststof, wat het geschikt maakt om tot 140 kg te dragen. De 2D Mesh zitting van de fauteuil zit niet alleen heerlijk, hij is ook extra stevig en bestand tegen wind en vuil.

Plus- en minpunten

  • Extra brede zitting
  • Traploos verstelbaar
  • Ontzettend comfortabel
  • Afneembaar hoofdkussen
  • Hoog draagvermogen: 140 kg
  • Niet de lichtste: 9,5 kg


Specificaties

Productnummer 1247189
Extra Breed
Weerbestendig
Vuilafstotend
Lichtgewicht
In hoogte verstelbaar
Merk Redwood
Model Emerald Relaxchair
Merkkleur Graphite
Frame Staal
Bekleding 2D Mesh
Armlegger Onbreekbaar kunststof
Afmetingen 74 x 120 x 55 cm
Hoogte 120 cm
Breedte 74 cm
Diepte 55 cm
Afmetingen ingeklapt 74 x 96 x 13 cm
Draagvermogen 140 kg
Zithoogte 50 cm
Inclusief Afneembaar Hoofdkussen
Gewicht 9,5 kg
Zelf in elkaar zetten

Een moment, we updaten jouw winkelmand!