Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Protest truien

Jij bent straks net iets comfortabeler tijdens het koele zomeravondje met truien van Protest. Ideaal om even aan te doen als het afkoelt in de avond, maar je het niet kan laten om te blijven zitten.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Daarnaast zijn de truien ook geschikt om een mooie herfstwandeling mee te maken. Het maakt niet uit wat je doet, als je die comfortabele warmte maar bij je houdt. Bij Vrijbuiter hebben we een uitgebreid assortiment aan truien en vesten. Jij vind vast en zeker wat je nodig hebt voor op de piste. Of gewoon voor lekker op de bank ;).
 
Actievelingen
Protest maakt kleding voor boarders. Snow- en windboarders en surfers kunnen bij Protest terecht voor hun kleding. Ook gewoon degene die er goed wil uitzien kan hun kleding aan. Ze maken hun kleding namelijk ook met oog voor detail en design. Hierdoor is de kleding stijlvol, maar ook functioneel.
 
Lekkere truitjes
Een goede bescherming, ruimte om te bewegen en natuurlijk die warmte. Dat is belangrijk voor de ideale outdoor trui. Vrijbuiter verkoopt ook truien die niet per se voor het buitenwerk zijn. Bankhangen in een lekkere trui vinden wij ook niet verkeerd ;). Neem een kijkje in ons assortiment en vind wat je nodig hebt. Kom anders even langs om wat te passen!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!