Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Protest broeken

Klaar voor buiten met een van de broeken van Protest. Ga je voor een lange, korte, zwem of wandelbroek? Bij Vrijbuiter vind jij vast wat je zoekt.  Meer informatie
Er zijn diverse shorts met kleurrijke designs die jou weer laten shinen in de zomer. Lange broeken heeft Vrijbuiter ook genoeg. Zo ben jij straks weer klaar voor een outdoor-avontuur!

Boarders en niet-boarders
Protest is een echt buitenmerk. Opgericht door een stel snowboarders uit Nederland. De filosofie van Protest is dat iedereen plezier kan hebben op de piste en in het water. De kleding van Protest is gemaakt voor de echte boarders. Maar ook voor de boarder die het voor zijn plezier doet. Of gewoon de persoon die er goed uit wil zien natuurlijk ;).

Wat zoek je?
Goede kleding is essentieel om comfortabel je ding te blijven doen. Sneldrogend, muggenwerend, kleurrijk, stijlvol of duurzaam. Wat vind jij belangrijk? Bij ons vind jij de broek die bij jou past. Protesteer nu maar niet meer en koop ze online. Wil je ze toch eventjes passen? Even voelen hoe ‘ie zit en kijken hoe de broek je staat? Dan mag je altijd even langskomen in een van onze megastores. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van de juiste kleding!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!