Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Protest bikini's

Jij straalt weer als het zonnetje straks met een bikini van protest. Met mooie kleding laat jij je beachbody zien straks op het strand of in het zwembad!  Meer informatie
De bikini’s zitten heerlijk, ook tijdens het zwemmen. Vrijbuiter heeft een uitgebreid assortiment aan bikini’s. De diverse designs en vele kleuren zorgen ervoor dat jij zeker slaagt bij ons.
 
Trendy boardwear
Protest ontwerpt functionele boardwear, die ook nog eens trendy is. Ze zijn opgericht door een groep snowboarders uit Nederland. Ze maken zowel kleding voor op de piste als voor in het water. Ze bieden een nieuwe kijk voor alle boarders. Zo staan voor de boodschap: Iedereen kan plezier hebben op de piste en in het water. Hun kleding is ontworpen voor de core-boarders. Ze maken daarnaast ook allerlei andere kleding, waaronder dus zwemkleding!
 
Kom eens kijken!
Omdat de kleding van Protest zo cool is, kan jij het ook gewoon aan als je geen boarder bent. Bij Vrijbuiter hebben we allerlei zwemkleding. Je kan het online bestellen, of kom gezellig langs om de kleding even in het echt te bekijken ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!