PRIMUS ONJA STOVE

Het lijkt op het eerste oog een gewone schoudertas, maar schijn bedriegt! Deze schoudertas klap je uit tot een hip kooktoestel. De Onja is het meest compacte tweepits kooktoestel van Primus. Je neemt de Onja makkelijk mee dankzij de handige draagband. Ideaal voor een etentje in het park of op de camping.

meer informatie

...

Je bekijkt nu: PRIMUS ONJA STOVE

Een uitblinker onder de draagbare kooktoestellen

Waar Onja zijn - of misschien moeten we haar zeggen - naam vandaan heeft, zijn we bij Vrijbuiter wel nieuwsgierig naar. Zou het de geliefde zijn van een de producenten, die toevallig heel goed kan koken? We weten het niet, maar wat we wel weten is dat Onja echt een uitblinker is onder de lichtgewicht kooktoestellen. Deze 2-pits brander is krachtig en superstabiel. Hij is 43cm breed, 26,5 cm lang en 25cm hoog en dus echt heel compact. Je neemt ‘m eenvoudig mee aan zijn draagriem en de stove werkt op lichte gasflessen van 100, 230 of 450 gram.

De Onja Stove: hij is gewoon goed

De Onja Stove is niet alleen bijzonder om te zien, hij is ook echt heel eenvoudig in gebruik. Door de clipjes aan de zijkanten los te trekken, ontvouwt de stove zich als een bambi op poten, alleen dan een stuk stabieler. Plaats 2 lichtgewicht gasflessen onder de branders en draai ze vast. De gasflessen nemen geen extra ruimte in, omdat het design ze subtiel heeft weggewerkt tussen de ‘poten’. De krachtige branders steek je met een aansteker aan, nadat je de gaskraan hebt opengedraaid. Binnen enkele seconden bereikt de 2-pits Onja stove al een hoge temperatuur om op te koken.

Leuk: een multifunctioneel eikenhouten dakje

Het eikenhouten deksel van de Onja is multifunctioneel. Tijdens transport beschermt het de stove, tijdens het koken gebruik je het als snijplank of bord om de gerechten op te serveren. De Onja stove is verder vrij hoog van zichzelf, waardoor je er comfortabel op kunt koken, ook als je op de grond zit. Wat voor lekkers je op de Onja bereid? Wat niet! Stuur ons je originele outdoorrecepten vooral door! Oh en laat de stove trouwens wel even afkoelen voor je ‘m weer inpakt. Anders brandt de snijplank aan ;)

Het geheim achter outdoormerk Primus?

Het maakt het Zweedse Primus niet uit wat je doet en waar je het doet, zolang je maar geniet van buiten zijn. In die missie kunnen wij ons bij Vrijbuiter wel vinden. Als we in een notendop moeten uitleggen wat Primus doet, is het moderne technologie gebruiken voor slimme outdoorgadgets. Maar dan altijd vanuit de mindset van de echte natuurliefhebber. Toch zijn de producten die ontstaan niet alleen bedoeld voor de ultieme bergbeklimmer of wildkampeerder, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik in de tuin of het park om de hoek. De Primus Onja is een mooi voorbeeld van zo’n allround kooktoestel; een echte aanrader!

 

Plus- en minpunten

  • De eikenhouten deksel dient als snij- of serveerplank.
  • Het gasblikje kan tijdens het vervoer blijven zitten.
  • Door de draagtas handig mee te nemen.
  • Kan alleen aangesloten worden op een kleine Primus gasfles van 100, 230 of 450 gram.
  • Exclusief gasblikjes.


Andere klanten kochten ook

23% korting
€ 129,99 € 99,99
20% korting
€ 169,- € 134,95
10% korting
€ 166,50 € 149,99

Specificaties

Productnummer 295988
Merk Primus
Model Onja Stove
Materiaal Metaal
Afmetingen 43 x 14 x 29 cm
Lengte 43 cm
Hoogte 29 cm
Breedte 14 cm
Werkt op Gas
Vermogen 2 x 2800 Watt
Verbruik 250 g/u ca. 3,5kW butaan bij een druk van 1 bar
Gewicht 3 kg
Brandduur 34min op 230 gram
Overig Dit kooktoestel is alleen geschikt voor Primus-gas

Vergelijkbare producten

23% korting
€ 169,99 € 129,99

Een moment, we updaten jouw winkelmand!