Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Pop-up tenten

Pop-up tenten

Je gooit hem in de lucht en binnen luttele momenten landt jouw pop-up tent op de grond. Je hoeft hem alleen nog maar vast te zetten en dat kan ook prima na een paar drankjes in de avondzon. Ideaal voor festivals of andere korte kampeertrips. Meer informatie
2-seconden tent
Een pop-up tent, ook wel 2-seconden tent genoemd, weegt doorgaans nog geen 3 kilo, dus ook voor een backpackende kampeerder is dit een goede optie.
De tenten zijn handig in gebruik en goed waterdicht, maar het is wel een aanrader om het weerbericht in de gaten te houden. Door hun gebruiksgemak en lichte materialen (polyester en glasfiber/aluminium) zijn niet alle modellen bestand tegen extreme weersomstandigheden. Bekijk bijvoorbeeld de waterkolom, hoe hoger deze waarde, hoe beter hij tegen langdurige regen kan.
 
Voorbereiding
TIP: Oefen van tevoren even met het inpakken van je pop-up tent. Het gaat heel makkelijk, maar je moet wel even weten hoe. Je kunt er ook voor kiezen om de gebruiksaanwijzing niet te lezen, dan bezorg je je buren vast een grappig moment! Veel plezier op de camping!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!