Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Pinksteren bij Vrijbuiter Roermond

Yes! Het kampeerseizoen is begonnen! Daarom organiseren we tijdens Pinksteren leuke activiteiten speciaal voor jou! De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, dus kom gerust met het hele gezin!

 
  • Workshop Pimp je campingtafel
  • Gratis schminken
  • Springkussen
  • Volop lekkers!
 

Workshop 'Pimp je campingtafel'

Een vlugge vooruitblik naar aankomende zomer: “Wat een gave campingtafel zeg! Hoe kom je daaraan?” “Oh, gewoon zelf gemaakt”. Ja, er staan je aankomende zomer op de camping een hoop complimentjes te wachten, als je deelneemt aan deze workshop. Tijdens deze creatieve workshop krijg je namelijk de mogelijkheid om een handige campingtafel* geheel naar eigen smaak te ‘pimpen’. En geloof ons, je herkent de tafel niet meer terug. Ook kun je proberen welke stoelen leuk bij de tafel passen, om je set helemaal compleet te maken!
Wanneer: 1e & 2e pinksterdag
Prijs: gratis*
Duur: 1,5 uur

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Kom op je gemak naar de winkel en schrijf je ter plekke in bij de klantenservice!

*Geen eigen meegebrachte/al eerdere gekochte campingtafels. Alleen voor campingtafels die op de dag van de workshop gekocht zijn bij Vrijbuiter. Keuze uit alle campingtafels.
 

Voor de kleine Vrijbuiters

Tijdens Pinksteren kunnen de kleinste Vrijbuiters heerlijk springen op het gratis springkussen. Een gratis schminkster tovert elk kindergezichtje om in een waar kunstwerkje. Leuk!

Volop lekkers!

Geniet gratis van alle lekkernijen die onze BBQ-chef terplekke voor jou bereidt! Houd je van popcorn? Goed nieuws. Tijdens Pinksteren poppen we erop los. 

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!