Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Patagonia jassen

Met outdoor jassen van Patagonia blijf jij milieubewust warm. Een favoriet van menig alpinist en wandelaar is de klassieke donsjas. Pak hem handig en compact in, in een bijgeleverd zakje voor het wandelen.  Meer informatie
Of gebruik hem voor op de fiets naar je werk! Hiervoor is een wind- en waterdichte jas ook ideaal. Hoe hard het ook stormt, jij blijft droog en fietst door. Een outdoor jas is onmisbaar voor een echte buitenliefhebber. Vrijbuiter heeft voor ieder wat wils, ongeacht de activiteit die jij wil gaan doen. Zo ben je elk seizoen comfortabel buiten.
 
Groener dan groen
Patagonia maakt niet alleen goede outdoorjassen. Ze verkopen kleding voor diverse sporten, rugzakken en van allerlei accessoires. Ook waren ze het enige bedrijf dat ooit de reclame “Koop deze jas niet” voerden. Patagonia vindt de natuur erg belangrijk. Dit zie je terug in de producten. Vrijwel bij alle materialen is nagedacht over het duurzame aspect. Per product kan je nalezen wat er in verwerkt zit en hoe het vervuilend is. Zo weet je als klant precies wat je koopt. Daarnaast voeren ze uitgebreid acties voor het behoud van natuurgebieden en de bescherming van het milieu.
 
Bovendien recyclen ze veel bij Patagonia. En je kan je producten tegen een redelijke prijs laten repareren. Hierdoor gaat jouw jas nog langer mee. Daarnaast verkopen ze ook nog gebruikte artikelen in een aparte webshop! Kortom; hét merk voor de verantwoorde, groene outdoor-enthousiast.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!