Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Patagonia jassen heren

Patagonia jassen heren

De Patagonia jassen voor heren staan synoniem voor de hoogste kwaliteit en duurzame productie. Patagonia ademt outdoor en doet dit op een manier die zo goed en eerlijk mogelijk is voor de wereld, en dat is terug te zien in de kwalitatief sterke en zeer praktische jassen. Meer informatie
De keuze is reuze: waterdicht, winddicht, lichtgewicht...
Patagonia heeft veel verschillende soorten jassen voor heren. Bedenk goed welke eigenschappen je belangrijk vindt. Zo zijn er modellen die volledig waterdicht zijn en outdoorjassen die goede ademende eigenschappen bezitten. Ook zijn er jassen die makkelijk zijn op te vouwen en dus ideaal voor als je lichtgewicht op pad bent.
 
Welke jas dan ook: slimmigheid gegarandeerd
De herenjassen van Patagonia zijn stuk voor stuk met veel zorg en respect voor de natuur geproduceerd. In dat verlengde hebben alle outdoorjassen slimmigheden die laten zien dat Patagonia goed weet waar de doelgroep behoefte aan heeft. Zo is er een jas die op te vouwen is tot een vuist met een lus eraan om aan je broek te hangen. Dit en tig andere innovaties zijn terug te vinden. Bekijk hier alle jassen of kom langs in een van onze megastores, we geven je graag advies.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!