Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Osprey Atmos backpacks

Osprey Atmos backpacks

De Osprey Atmos backpacks zijn high-end trekkingrugzakken die je meeneemt tijdens langdurige en veeleisende wandeltochten. Atmos modellen van Osprey beschikken namelijk over de nieuwste technieken en vernuftigheden om jouw avontuur zo comfortabel mogelijk te maken. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Optimale stabiliteit tijdens het wandelen
De Atmos modellen van Osprey zorgen dat je ook met zware bepakking dankzij het interne compressiegordelsysteem de ideale stabiliteit behoudt. Hierdoor heb je optimaal draagcomfort, ook tijdens veeleisende hikes. Maar Osprey heeft door de jarenlange outdoorervaring meer technieken in de rugzakken geïntegreerd.
 
Zwitsers zakmes onder de backpacks
Osprey zorgt in de Atmos backpack voor een onvoorstelbare hoeveelheid handigheden en gadgets. Denk aan een signaalfluit in de borstgordel, bevestiging voor wandelstokken, 2 ijspikkellussen, geïntegreerde en afneembare regenhoes, afneembare deksel met sleutelclip, externe vlakken voor sonde, schoffel en waterzak en afneembare slaapmatlussen. Kortom, de Osprey Atmos backpacks zijn veelzijdig en heel praktisch in gebruik. Fijne reis!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!