Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Osprey Ariel backpacks

Osprey Ariel backpacks

De Osprey Ariel backpack bestaat in een damesmodel met een inhoud van 55 liter en een herenmodel met een inhoud van 65 liter. De backpack heeft veel opbergmogelijkheden en is door zijn lichtgewicht heel comfortabel en multifunctioneel.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

De schouder en heupbanden zijn verstelbaar en gevuld met mesh-schuim. Daarnaast maken de voorgevormde heupbanden het heel comfortabel om de rugzak te dragen. Als je dus besluit om een meerdaagse trektocht te maken of een maandenlange reis, dan zal je van de Osprey Ariel weinig draaglast hebben. Het is jouw vriend op reis die je nooit in de steek laat.
 
Fijn op je schouders, goed voor het milieu
De Osprey Ariel backpack is van topkwaliteit. Osprey staat bekend om innovatieve en kwalitatief hoogstaande tassen. De mensen achter dit milieubewuste merk kiezen doelbewust voor ergonomie en duurzaamheid. Dit doen ze door hun materiaal zoveel mogelijk te recyclen en in hun fabricatie alleen duurzame materialen te gebruiken. Je doet er dus heel lang mee. Als je van plan bent om op een groot avontuur te gaan, dan is deze backpack absoluut de juiste keuze.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!