Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Osprey Aether backpacks

Osprey Aether backpacks

Het Amerikaanse backpack-merk Osprey heeft al een flinke rugzak aan reiservaring en de Aether is daar een mooi voortvloeisel van. Sta jij op het punt om de reis van je leven te maken, het grote avontuur op te zoeken of eens buiten de gebaande paden te treden?  Meer informatie
Dan wordt één van deze backpacks je ruimdenkende reisgenoot.
 
Daar zit wat in
Hoeveel kleren neem je mee? Altijd zo'n fijn discussiepunt, maar niet met een Aether van Osprey. Met een Osprey Aether Backpack van 60 of 70 liter neem jij gewoon bijna alles mee wat je wilt. En door het praktische ontwerp en de vele sluitingen kun je altijd en overal bij al die bagage. Maar misschien nog belangrijker: Osprey Aether backpacks blinken uit in draagcomfort.
 
Sluit ‘m aan
Jij als backpacker kunt echt wel wat hebben, je bent gewend om te sjouwen. Juist daarom weet je hoe belangrijk het is dat een backpack perfect op jouw lichaam aansluit en is ingesteld. Met Aether van Osprey wordt jouw avontuurlijke reis door Azië of die heerlijke trektocht door de Alpen één groot comfortabel hoogtepunt.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!