Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Olukai sandalen

Aloha, voel je een beetje Hawaiiaans met sandalen van Olukai. Olukai is een premium lifestyle merk, met sterke design invloeden vanuit de Hawaiiaanse cultuur en eilanden. De anatomische voetbedden zorgen voor ondersteuning en comfort, de hele dag door.  Meer informatie
50% korting
€ 89,99 € 44,99
70% korting
€ 55,99 € 16,79
Aan alle sandalen van Olukai  wordt veel aandacht besteed, van design tot productie. ‘Oi Kau Ka Lau, E Hana I Ola Honua, Oftewel: Leef je leven terwijl de zon nog schijnt!
 
Kaua’I
Door de waterbestendige en sneldrogende kwaliteiten van de sandalen kun jij zo de zee doorwaden. Ook door rivierbeddingen lopen is geen probleem. Veel ontwerpen van Olukai zijn namelijk geïnspireerd door Kaua’i, Hawaï. Dit is een van de natste plekken op Aarde. Hierdoor weet je zeker dat Olukai weet wat belangrijk is. En dat jij dus van de kwaliteit van de sandalen op aan kan.
 
Trek er op uit!
Op vakantie naar een tropisch eiland of ben je van plan een stedentrip te maken deze zomer? Een wandeling over de boulevard of een uitje tijdens een warme zomeravond? Met de elegante, stijlvolle en comfortabele slipper van Olukai kan dat allemaal. Hierdoor ben jij klaar om Rome, Parijs of Barcelona te ontdekken. Of durf jij het avontuur aan en vlieg je naar Hawaï?

Een moment, we updaten jouw winkelmand!