Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Nylon tenten

Nylon tenten

Ben jij op zoek naar nylon tent voor je wandeltochten en kampeervakanties? Ben je veel onderweg? Een nylontent is de ideale tent voor een trekking of de lichtgewicht reiziger. Meer informatie
28% korting
€ 279,99 € 199,99
28% korting
€ 279,99 € 199,99
15% korting
€ 199,99 € 169,99
Sneldrogend en lichtgewicht
Nylon is lichtgewicht, maar kan wel veel hebben. Het materiaal is sterk en daarom geschikt voor tenten die je vaak op en afbreekt. Verwacht je slecht weer? Ook dan mag je niet klagen met een nylontent. Het materiaal sneldrogend. We noemen het dan ook een echte trekkingstent. Pak je tent in, ook al is hij nog nat, want het doek neemt geen vocht op. Veeg het water er gewoon eerst even af.
 
Minder geschikt voor langdurig kamperen
Nylon heeft allerlei voordelen, maar is over het algemeen minder bestendig tegen uv, en dus niet het meest geschikte doek voor een langdurige kampeersessie. Hoewel, met de juiste coating van siliconen of PU, kunnen ook nylontenten steeds beter tegen zonlicht. Benieuwd naar alle voor- en nadelen van onze nylontenten? Onze medewerkers vertellen je er graag alles over! Kom langs bij een van onze megastores, daar staan altijd wel een paar modellen opgezet. Zo kun je direct even proefliggen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!