Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Nomad Batura backpacks

Nomad Batura backpacks

De Nomad Batura backpacks zijn er voor de echte reiziger, de ontdekker, de rondtrekkende Nomade. En gewoon voor iemand die graag genoeg spullen met zich meeneemt op reis. Batura’s zijn ideale backpacks voor een reis door Zuid-Amerika, een wandeltocht door de Pyreneeën of een liftvakantie door Europa. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Nederlandse topkwaliteit
Het inmiddels onvolprezen, Nederlandse Nomad hoeven we niet echt meer te introduceren; het is al jarenlang hét merk voor kwaliteit rugzakken, slaapzakken en andere outdoor essentials. En dankzij de stevige kwaliteitsmaterialen is jouw Nomad Batura backpack niet stuk te krijgen, hoeveel kilo bagage je er ook in stopt en hoeveel kilometers je ook aflegt.
 
Denk om je rug
Denk je wel een beetje om je rug? Natuurlijk, daarom stel je de borstband, heupgordel, buikgordel en schouderbanden precies op jouw lichaam af. Deze rugzakken zijn gemaakt van lichtgewicht polyester en wegen zelf dus bijna niets. Top! Neem jij nog wat extra wandelschoenen of zonnebrand mee. De rugzak voor wie liever niet de hele vakantie op zijn rug ligt.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!