Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.
Vrijbuiter Gouda en Zaandam zijn weer open!

Nomad backpacks

De Nomad backpacks zijn jouw beste vrienden als het aankomt op comfortabel backpacken. Het Nederlandse Nomad staat al vanaf 1965 bekend om de hoge kwaliteit, functionaliteit en outdoorexpertise.  Lees meer
13% korting
€ 149,99 € 129,99
12% korting
€ 159,99 € 139,99
11% korting
€ 179,99 € 159,99
Omdat Nomad al zo lang meegaat in het vak, en vooral in de natuur, weten de ontwerpers precies waar jij als backpacker behoefte aan hebt. En dat is terug te zien, en te voelen.
 
Ideale pasvorm
De backpacks van Nomad hebben een vochtregulerend systeem op de achterkant om je rug zoveel mogelijk droog te houden tijdens een lange wandeling of fietsbattle met de wind. De heup- en schouderbanden zijn naar jouw lengte aan te passen voor een optimale draaghouding. Alle backpacks van Nomads zijn op die manier te verstellen naar de ideale pasvorm.
 
Genoeg opbergruimte
Nomad modellen zijn er in allemaal verschillende maten. Zo zijn er diverse backpacks: van 55 liter tot aan 70 liter. Bedenk dus goed hoeveel kleding en outdoormaterialen je tijdens het avontuur mee wil nemen. Elke backpack van Nomad heeft veel verschillende opbergvakken en handige opbergmechanismes om al je spullen gestructureerd mee te nemen. Fijne reis!
Vrijbuiter NL
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!