Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen. Ga naar onze winkels.
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Nieuws over Vrijbuiter

Blijf hier op de hoogte!

15-08-2018: Laatste nieuws: De Waard overgenomen door de Sunshine Group. Lees meer...

Faillissement Vrijbuiter

Op 31 juli 2018 is de surséance van betaling van Vrijbuiter groep omgezet in een faillissement. De rechtbank Noord-Nederland heeft dit bij vonnis bepaald, met aanstelling van mr. J.S. van Burg en mr. H.J. Meijer (beiden werkzaam bij De Haan Advocaten te Assen/Groningen) tot curatoren. De curatoren gaan onverminderd verder met het onderzoek naar de mogelijkheden om de voortzetting van de activiteiten van Vrijbuiter voor de toekomst veilig te stellen. We zetten ons met man en macht in om zo snel mogelijk weer in een normale situatie te komen.
 
Het goede nieuws is dat onze 4 winkels gewoon open zijn. Door juist nu te kopen help je Vrijbuiter! 

Er zijn echter wel een aantal nieuwe spelregels door de curatoren bepaald. Via deze pagina geven we het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, stuur deze dan per mail naar webshop@vrijbuiter.nl. Deze nieuwspagina werken we regelmatig bij.

 

We hebben er het volste vertrouwen in dat we jou mogen blijven helpen, nu, maar ook in de toekomst. We vinden het uiterst vervelend, vooral voor jou als klant en vragen je begrip voor de situatie.

Vrijbuiter NL
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!