Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Mummie slaapzakken

Mummie slaapzakken

Ook al slaap je dan niet in een piramide, in een mummie slaapzak rust je wel net zo zacht als een farao. Mummie slaapzakken hebben een pasvorm die perfect aansluit op je lichaam.  Meer informatie
Het voordeel hiervan is dat de er geen lege ruimtes in je slaapzak zitten, zodat er ook geen koude plekken kunnen ontstaan. Heerlijk warm dus!
 
Voor de echte winterkampeerders
Mummie slaapzakken zijn ideaal voor de echte winterkampeerders. Afhankelijk van het type trotseer je er temperaturen ver beneden het nulpunt mee. Ideaal als je de Mount Everest wilt gaan beklimmen. De meeste mummie slaapzakken beschermen je naast de kou ook wel tegen een klein beetje vocht.
 
Laat je niet in de kou liggen
Bij Vrijbuiter hebben we een enorm assortiment superwarme mummie slaapzakken. Ze zijn er met donsvulling of synthetische vulling. Voor diverse seizoenen en verschillende uitdagende avonturen in de kou. Elk model mummie slaapzak heeft zo z’n eigen isolatiewaarde. Met bekende topmerken als Nomad, Vaude en Coleman zit er vast een mummie slaapzak tussen die bij je past.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!