Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

MPK dakluiken

De caravan of camper laten doorluchten is geen probleem met een van de dakluiken van MPK. Geen beslagen raampjes meer na een nachtje slapen. En je wordt lekker wakker door de frisse lucht. Meer informatie
Dus is je camperdakluik aan vervanging toe, of zoek je gewoon eentje voor je caravan? Bij Vrijbuiter hebben we wat je zoekt. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan dakluiken. De luiken hebben verschillende standen en bevatten horrengaas om vliegen buiten te houden tijdens het kamperen. Daarnaast hebben we ook aerodynamische dakluiken, zodat een extra spoiler niet nodig is. Wil je geen extra lichtinval? Dan hebben we voor jou ook dakluiken met een verduisteringshor! Ook voor losse accessoires zoals spoilers en losse horretjes kun je bij ons terecht!
 
Elektrisch, anti diefstal en regenbestendig?
Ga je voor een elektrisch ventilatiesysteem of een gewoon dakluik? Een gewoon dakluik laat de lucht mooi doorwaaien, maar kan niet op tegen een elektrische. Deze werken op 12 volt en plug je in met een sigarettenaansteker. Ben je nou bang voor inbrekers? Dan hebben we ook een anti-diefstal uitvoering. Deze dakluiken hebben handgrepen met een anti-diefstalvoorziening. Voor de regenachtige gebieden hebben we ook regenbestendige dakluiken. Hoef je ‘m niet dicht te doen bij een buitje! Onze medewerkers helpen je graag met het vinden van het juiste luik!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!