Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Merrell wandelschoenen

Merrell wandelschoenen

Met een stel Merrell wandelschoenen ben jij klaar voor avontuur. Haal jij het liefst alles uit je dag? Niet lui op de bankhangen maar heerlijk in beweging zijn en van de buitenlucht genieten? Met goede schoenen leg jij hiervoor de basis. Meer informatie
Ervaringsdeskundigen
Merrell maakt sinds 1981 wandelschoenen waarmee jij comfortabel de dag doorkomt.  Merrell gelooft erin dat het goed moet voelen om te doen wat je leuk vindt. Merrell maakt zijn producten dan ook zo comfortabel mogelijk. Of je nu een zware bergbeklimming wilt gaan maken of die heerlijke wandeling in het bos. Merrell streeft er naar om je avonturen in de buitenlucht zo leuk en luchtig mogelijk te maken. De schoenen zijn gemaakt om te lopen, rennen, wandelen, bergen te beklimmen. Voor elke outdoor activiteit heeft Vrijbuiter de passende schoen voor jou.
 
Welk type heb ik nodig?
Let als je wandelschoenen koopt altijd op het type. De types lopen van A naar D. A is geschikt voor vlak terrein en redelijk kleine wandelingen. Terwijl D een echte bergsporters schoen is. Onze medewerkers helpen jou graag met het zoeken van de perfecte schoen. Helemaal geschikt voor jouw avontuur!
 
Merrell wandelschoenen zorgen er voor dat jij eindelijk je mobiele telefoon laat voor wat het is en dat je die afstandsbediening laat liggen. Jij loopt straks hard van stapel met je nieuwe wandelschoenen.
 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!