Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Merrell wandelschoenen dames

Merrell wandelschoenen dames

Met Merrell wandelschoenen voor dames ben je goed beschermd en comfortabel aan de wandel. En dat wandelen ons bij Vrijbuiter in het bloed zit mag geen verrassing heten. Meer informatie
Logisch dat je dan ook een hele uitgebreide collectie Merrell wandelschoenen bij ons vindt!
 
The United States of Italy
Merrell is al bijna 40 jaar producent van topkwaliteit wandelschoenen. Amerikaanse technologie meets Italiaanse makelij. Kracht ontmoet vakmanschap en ontwerp. En die gedachte zie en voel je als je een paar Merrell wandelschoenen aantrekt. De beste en meest stijlvolle bescherming voor ieder type wandelavontuur. Dat die bescherming en stijl ook nog eens ongelooflijk duurzaam zijn garandeert alleen Merrell’s motto al: shoes to last a decade.
 
Van licht tot heavy-duty
Of je nu kiest voor ultra-lichte wandelschoenen voor snelle en flexibele meters over vlak tot licht heuvelachtig terrein of voor ultra-beschermende zware jongens voor de meest veeleisende hikes door winterse omstandigheden: Merrell maakt ze voor je en wij hebben ze voor je. Kom gerust eens langs in een van onze megastores om jouw nieuwe Merrells uit te zoeken en te testen. We helpen je graag op pad! 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!