Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Meindl wandelschoenen dames

Meindl wandelschoenen dames

Door de jaren heen zijn de Meindl wandelschoenen gegroeid tot één van de bekendste merken wandelschoenen. Meindl staat bekend om de hoge mate van kwaliteit. In de dames collectie van Vrijbuiter vind je stevige en mooie stadswandelschoenen, wandelschoenen en bergschoenen. Meer informatie
Voor elke outdoor activiteit
Ben jij op zoek naar de kwalitatief zeer goede dames wandelschoenen van Meindl? Dan hebben wij voor jou een ruim assortiment aan dames wandelschoenen. Of je nu de bergen ingaat om te trekken of in het weekend door het bos of de weilanden struint. Vrijbuiter heeft voor elke outdoor activiteit een damesschoen die erbij past.
 
Welke categorie schoen heb jij nodig?
Maak je dus intensieve wandelingen op hoogte? Dan hebben hebben wij de zwaardere bergschoenen daarvoor. Deze schoenen zijn zwaarder, maar bieden ook meer ondersteuning. Als je af en toe een flink stuk loopt in het bos neem dan een wat lichtere variant. Deze schoenen zijn wat flexibeler en lichter. Hierdoor zijn ze wat comfortabeler voor de wandelingen door het bos. Let bij het aanschaffen van wandelschoenen op de hoogte, pasvorm en type. En ga je voor kunststof of leer? Vrijbuiter helpt je graag bij het vinden van de juiste wandelschoen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!