Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Meindl Philadelphia GTX wandelschoenen

Meindl Philadelphia GTX wandelschoenen

De Philadelphia GTX wandelschoen van Meindl is er speciaal voor de bredere voet. Ben je de gelukkige eigenaar van zo’n voet (want breed is goed!) dan heb je in het verleden ongetwijfeld wel eens last gehad van een te smalle schoen.  Meer informatie
Zeker als je flinke afstanden aflegt, gaat dat je op den duur opbreken en verlies je het plezier in het wandelen of loop je zelfs onnodige blessures op. Met de Philadelphia van Meindl voorkom je deze ongemakken. Zowel de pasvorm als het GORE-TEX® materiaal zorgen ervoor dat jij moeiteloos al die meters maakt, ook als het nat wordt. Ze zijn namelijk 100% waterdicht én ademend. In ons assortiment vind je de Meindl Philadelphia GTX wandelschoen voor zowel heren als dames.
 
Over Meindl
De geschiedenis van Meindl gaat al bijna 4 eeuwen terug. Te lang om je daar tot in detail mee te vermoeien natuurlijk, maar het geeft wel aan hoe lang deze Duitse schoenenspecialist al aan de weg timmert om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Want dat doen de wandelschoenen van Meindl als de beste. Door gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en innovatieve technieken levert Meindl wandelschoenen van wereldformaat.
 
Wandelen zit ons in het bloed
Dat wandelen ons bij Vrijbuiter in het bloed zit mag geen verrassing heten. Logisch dat je dan ook een hele uitgebreide collectie wandelschoenen bij ons vindt! Voor het nattere werk (of juist tégen het nattere werk) zijn schoenen met GORE-TEX® een perfecte keuze. GORE-TEX® materiaal houdt water buiten de schoenen en laat tegelijkertijd warmte en transpiratievocht ontsnappen, waardoor je voeten goed geventileerd, koel en droog blijven. En dit geldt zeker voor de Philadelphia’s van Meindl.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!