Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Meindl lage wandelschoenen

Ben jij op zoek naar lage wandelschoenen voor de heerlijke wandeling die je in de avond maakt tijdens de zonsondergang. Door de collectie van Meindl lage wandelschoenen vind jij wat je zoekt bij Vrijbuiter. Meer informatie
Dagelijks gebruik
De lage wandelschoen zijn ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wil jij elke dag lekker bewegen en loop je naar de supermarkt voor een boodschapje? Dan zijn de lage wandelschoenen voor jou perfect. Wij hebben zowel heren als damesschoenen in de collectie. Dus ook geen ruzie meer over wie de boodschappen moet doen. Straks wil je allebei lekker lopen op je heerlijke wandelschoenen.
 
Voor de lichte wandeling
Lage wandelschoenen geven je heerlijke bewegingsvrijheid. Hierdoor zijn ze voor de lichte wandelingen ideaal. Ze bieden wel wat minder steun bij de enkels. Hou hiermee rekening en bedenk altijd waarvoor je de schoen gaat kopen. Voor de boswandeling is de lage schoen prima. Maar voor in de bergen is de hogere variant weer beter geschikt.
 
Memory Foam?
Wist jij dat de wandelschoenen van Meindl gebruik maken van Memory Foam? Dit materiaal vormt zich perfect naar jouw voeten. Door het gebruik van dit systeem bieden Meindl schoenen de juiste ondersteuning en de perfecte pasvorm. Het Memory Foam System behoudt zijn vorm, zodat de schoen de volgende keer gelijk weer perfect past.  

Een moment, we updaten jouw winkelmand!