Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Meindl GTX wandelschoenen

Meindl GTX wandelschoenen

Meindl GTX wandelschoenen zijn er voor je als je flink wat nattigheid op je wandeling, hike of trekking verwacht. Want dan kies je voor waterdichte schoenen. Meer informatie
Meindl gebruikt hiervoor GORE-TEX®: een beproefd materiaal dat niet alleen water buiten houdt maar ook vocht binnenin wegdrijft. Zo houd jij een perfect klimaat in de schoen. De solide ondersteuning, grip en demping van de Meindl schoen doen vervolgens de rest, zodat jij moeiteloos die meters maakt.
 
Over Meindl
Meindl is een van origine Duitse schoenenspecialist die al bijna 400 jaar aan de weg timmert om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Want dat doen de wandelschoenen van Meindl als de beste. Door gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en innovatieve technieken levert Meindl wandelschoenen van wereldformaat.
 
GORE-TEX®: nat van buiten, droog van binnen
Voor het nattere werk (of juist tégen het nattere werk) zijn schoenen met GORE-TEX® een perfecte keuze. GORE-TEX® materiaal houdt water buiten de schoenen en laat tegelijkertijd warmte en transpiratievocht ontsnappen, waardoor je voeten goed geventileerd, koel en droog blijven. Daarom vind je bij ons een ruime collectie Meindl wandelschoenen waarbij GORE-TEX® is gebruikt. En voor iedere voet! 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!