Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Meindl Antelao GTX wandelschoenen

Meindl Antelao GTX wandelschoenen

Meindl’s Antelao is een hoge wandelschoen uit het topsegment. Voor zowel heren als dames zit de Antelao tjokvol technologieën en hoogwaardige materialen om zelfs de meest uitdagende wandeling of hike voor jou blijvend aangenaam en een echte sport te maken. Meer informatie
Ongehavend over de finish komen, daar gaat het om en daar zorgt de Antelao voor. Én droog en fris. Dat is minstens zo prettig.
 
GORE-TEX®: nat van buiten, droog van binnen
Verwacht je flink wat nattigheid op je wandeling, hike of trekking? Dan kies je voor waterdichte schoenen. Meindl gebruikt voor de Antaleo GORE-TEX®: een beproefd materiaal dat niet alleen water buiten houdt maar ook vocht binnenin wegdrijft. Zo houd jij een perfect klimaat in de schoen. De solide ondersteuning, grip en demping van de Meindl schoen doen vervolgens de rest zodat jij moeiteloos die avontuurlijke meters maakt.
 
400 jaar vakmanschap aan je voeten
De geschiedenis van Meindl gaat al bijna 4 eeuwen terug. Te lang om je daar tot in detail mee te vermoeien natuurlijk, maar het geeft wel aan hoe lang deze Duitse schoenenspecialist al aan de weg timmert om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Want dat doen de wandelschoenen van Meindl als de beste. Door gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en innovatieve technieken levert Meindl wandelschoenen van wereldformaat. En voor iedere voet. De Antelao is daar het perfecte voorbeeld van.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!