Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Luhta winterjassen dames

Luhta winterjassen dames

Met een Luhta winterjas voor dames haal je Finse bescherming tegen de kou én Scandinavisch design tegen saaiheid in huis. Want Luhta combineert functionaliteit moeiteloos met stijl, en daar pluk jij de vruchten van. Meer informatie
Buiten gebeurt het
Het Finse familiebedrijf Luhta produceert al meer dan 100 jaar kleding die gemaakt is om te beschermen tegen kou. En koud wordt het in Finland dus dat het met die bescherming wel goed zit laat zich raden. Binnenblijven in jouw Luhta winterjas is dan ook geen optie. Jij móét eruit, de kou in, de frisse wind, de sneeuw, de regen. Ze deren je niet. Buiten gebeurt het dus daar ben jij te vinden. Neem je Luhta winterjas mee op een lange trekking, op wintersport of tijdens een fikse wandeling door de stad terwijl de ijspegels aan de gevels hangen. Jij en je Luhta worden er alleen maar vrolijk van.
 
Luhta siert onze collectie
Bij Vrijbuiter vind je Luhta winterjassen voor dames in heel veel uitvoeringen en modellen, voor ieder avontuur en iedere garderobe. Dus kijk snel met welke jij dit seizoen iedere dag zo veel mogelijk buiten bent! 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!