Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Luhta jassen dames

Luhta jassen dames

Met een van de dames jassen van Luhta sta jij in weer en wind buiten straks! Dankzij een goede outdoorjas blijf jij gewoon genieten tijdens dat buitje.  Meer informatie
Koop dan wel een jas met een goede waterdichtheid. Hiervoor is de waterkolom de indicatie. Hoe hoger de waterkolom, hoe meer buitjes je kan trotseren.
 
Verademing
Als je wat warmer weer verwacht is een ademende jas misschien geen gek idee! De ademing van de stof zorgt ervoor dat je zweet weg kan. Hierdoor vermijd je dat vieze gevoel! Door de ademing kan jij langer doen wat je van plan bent.
 
Neem een kijkje
Luhta komt uit Finland. Milde zomers en koude winters dus. Hierdoor kun je van ze op aan als het gaat om goede outdoorkleding. Al in 1907 werden de grondvesten voor het bedrijf gelegd. Sindsdien is Luhta uitgegroeid tot een grote naam in de outdoor kledingwereld. Er werken nu maar liefst 1678 mensen bij Luhta. Allemaal proberen ze jou een zo goed mogelijke jas aan te bieden! Neem een kijkje in onze webshop, of kom gewoon lekker langs in een van de megastores en maak je keuze!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!