Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Lowe Alpine rugzakken

Lowe Alpine rugzakken

Wat opvalt aan alle Lowe Alpine rugzakken is het strakke ontwerp. Geen franjes, geen poespas, maar een gestroomlijnd geheel waaruit de originele gedachte van Greg Lowe nog duidelijk zichtbaar is. Wat dat is?  Meer informatie
Een rugzak voor uitdagende trajecten waarop je alleen maar ontzag kunt hebben voor de natuur en je je aan haar regels houdt om te overleven. Maar, ook als je het wat rustiger aan doet (naar je werk, bijvoorbeeld) geniet je van alle features die een Lowe Alpine rugzak te bieden heeft: perfect draagcomfort en een sublieme gewichtsverdeling, hoge kwaliteit materialen, ventilatie en natuurlijk een optimale bescherming van je spullen.
 
Uit de rugzak van een Alpinist
Lowe Alpine zag het levenslicht ruim 50 jaar geleden. Alpinist Greg Lowe was naarstig op zoek naar een rugzak die én zijn spullen zo veilig mogelijk kon dragen én hem maximale bewegingsvrijheid gaf op de meest uitdagende trajecten denkbaar. Helaas voor Greg maar gelukkig voor ons vond hij niet wat hij nodig had en besloot hij zelf de perfecte backpack te ontwikkelen. Een halve eeuw later is Lowe Alpine onvolprezen specialist op het gebied van rugzakken en accessoires voor het meest uitdagende werk.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!