Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Lowe Alpine backpacks

Lowe Alpine backpacks

Lowe Alpine backpacks zijn zeer populaire rugzakken. Niet voor niets hebben we daarom zo’n uitgebreid assortiment. Het outdoormerk maakt al jarenlang hoge kwaliteit backpacks voor veel verschillende omstandigheden. Meer informatie
30 of 65 liter plezier!
Of je nou op expeditie, meerdaagse kampeertrip of lange rondreis gaat: Lowe Alpine heeft de perfecte backpack voor je. Bedenk hoeveel je wilt meenemen, want er zijn backpacks van 30 liter, maar ook modellen waar meer dan 65 liter ingaat. Alle rugzakken zijn zeer comfortabel en bieden de stabiliteit die je nodig hebt met flink wat kilo’s op je rug. De meeste modellen zijn daarnaast goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden.
 
Altijd de ideale pasvorm
Stel de backpack in op jouw persoonlijke voorkeur, zodat je met de ideale pasvorm op pad gaat. Het is belangrijk veel aandacht te besteden aan de rughouding, je wilt na een lange reis geen last van je rug krijgen. Gelukkig heeft Lowe Alpine genoeg keus, dus bekijk de productomschrijving of kom langs in een van onze megastores om je favoriete backpack te proberen. We helpen je graag!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!