Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Lowa wandelschoenen

Lowa wandelschoenen

Met Lowa wandelschoenen geniet je meer van jouw buitenzijn. Of je nu een wandeling gaat maken in de natuur, een citytrip of een hike in de bergen. LOWA streeft er naar om jouw voeten te ontzien en jou te laten genieten.   Meer informatie
Kwaliteit en pasvorm
De LOWA schoenen worden in Europa ontworpen en geproduceerd. Een groot deel van de LOWA wandelschoenen wordt zelfs nog met de hand gemaakt. De belangrijkste waardes van het merk LOWA zijn kwaliteit en pasvorm. Voor Lowa is alleen het allerbeste goed genoeg.
 
Kom bij ons langs!
Bij Vrijbuiter vind je een groot assortiment aan heren- en damesschoenen. Afgestemd op ieder avontuur. Zo is er de hoge wandelschoenen. Deze schoenen bieden wandelaars veel steun en bescherming. Fijn voor als je een heerlijke bergwandeling maakt, in een nat gebied loopt of op een oneffen ondergrond wandelt. Goede steun bij de enkels is hierbij belangrijk. Door de hoge schoen sta jij stevig in je schoenen straks.
 
Categorie A/B
Of heb je liever middelhoge wandelschoenen? Deze komen tot net boven de enkel. Bieden net meer steun en bescherming dan de lage wandelschoenen. De middelhoge schoenen zijn ideale wandelschoenen voor de wandeling het laaggebergte. Deze schoen is namelijk iets minder hard en zwaar dan de hoge schoen.
 
Categorie A
Zoek je schoenen voor een lekkere wandeling in de natuur of gewoon voor dagelijks gebruik? Dan zou de lage wandelschoen van LOWA zeer geschikt voor je zijn. De lage wandelschoenen zijn beweeglijker en minder zwaar. De kans is alleen wel groter dat er steentjes bij je schoen in komen. Daarnaast kun je niet zo hard door de plassen stampen als bij de hoge schoenen zou kunnen.
 
Wat ben je van plan?
Bedenk bij het aanschaffen van wandelschoenen waar je ze voor wilt gaan gebruiken. Let hierbij op de hoogte, pasvorm en type. Onze medewerkers helpen je graag met het zoeken van jouw schoenen. Voor jouw avontuur.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!