Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Lowa wandelschoenen dames

Lowa wandelschoenen dames

Met een set Lowa wandelschoenen uit de damescollectie blijf jij tijdens je wandeling met beide benen op de grond. Vrijbuiter heeft een uitgebreid aanbod van schoenen voor dames.  Meer informatie
Voor een echte bergwandeling kies je een hoge, stevige schoen. Deze geeft je voldoende steun bij de enkels. Ga je lekker wandelen door het bos? Dan kies je voor een wat lagere, lichtgewicht schoen. Zelfs voor de natte gebieden, zoals een rivierbedding, hebben we waterdichte schoenen. Door een goede schoen te kiezen ben jij elk terrein de baas. De wereld ligt aan je voeten!
 
ABCD?
Schoenen zijn er in verschillende categorieën. A,B,C, en D. Hierin lopen de schoenen van soepel en lichtgewicht naar de zware bergschoen voor de echte alpinist. A is de lichtste schoen en D de meest zware. Door je te laten adviseren door onze medewerkers weet jij straks wat je nodig hebt. Kom lekker langs in een van de megastores en probeer de schoen even uit!
 
Tips!
Koop je schoen nooit te klein. Je voet zwelt bij lange wandelingen iets op. Daarom is het verstandig om een beetje ruimte over te laten. Zo heeft je voet de ruimte om te bewegen. Combineer je schoen met een stel goede wandelsokken. Zo vermijd je pijntjes en kun je nog meer genieten van de natuur om je heen!
 
LOWA
LOWA Sportschuhe GmbH is opgericht in 1923. Het Duitse bedrijf, dat huist in Jetzendorf bij München, is dus al meer dan 90(!) jaar actief in de schoenenwereld. Ze vertrouwen nog steeds op “Made in Europe”. Op deze manier kunnen ze optimale kwaliteit garanderen. Ze zijn maatschappelijk actief in verschillende projecten. Ieder jaar plant het LOWA-team meer dan 500 bomen in de Beierse bergbossen!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!