Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Lowa Strato wandelschoenen

Lowa Strato wandelschoenen

Kiezen voor Lowa betekent kiezen voor topkwaliteit en de Strato is daar een perfect voorbeeld van. Dit lage model vind je bij ons voor zowel heren als dames. Meer informatie
Deze multifunctionele terreinvreter biedt namelijk super veel comfort tijdens het wandelen op vrijwel alle oppervlaktes, mede door de speciale Enduro X Pro zool. Lowa’s Strato wandelschoenen voor heren worden in hun eigen fabriek in Jetzendorf gemaakt, en voordat ze hun weg vinden naar Vrijbuiter eerst uitvoerig getest in hun eigen testcenter. Alles om ervoor te zorgen dat ze jou perfect ondersteunen bij je wandel- en trekkingprestaties.
 
Ons testcenter: de natuur
Dat wandelen ons bij Vrijbuiter in het bloed zit mag geen verrassing heten. Logisch dat je dan ook een hele uitgebreide collectie wandelschoenen bij ons vindt. Van Lowa bijvoorbeeld. Deze Duitse producent van outdoorschoenen in het topsegment draagt al bijna 100 jaar bij aan het verhogen van wandelprestaties met hun kwaliteitsschoenen. De Strato heeft ons daarnaast overtuigd door zijn uitstekende pasvorm en kwam heel goed uit de verf op verharde ondergrond in ons testcenter: de natuur.
 
Zelf ervaren hoe een Strato zit en loopt? Kom gerust langs in een van onze megastores, daar helpen we je graag op weg. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!