Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Lowa Innox wandelschoenen

Lowa Innox wandelschoenen

De Lowa Innox wandelschoenen zijn ideale outdoorschoenen als je op een actieve vakantie. De Innox wandelschoenen zijn geschikt voor licht bergachtig terrein, zoals de Ardennen of Veluwe. Met de jarenlange outdoorervaring van Lowa weet je dat de Innox perfect aansluit op jouw wandelbehoefte. Meer informatie
Nooit meer natte voeten!
Vochtige of natte voeten tijdens het wandelen is iets wat je te allen tijde wilt voorkomen. Dus als je in een vochtig gebied gaat wandelen, moet je goed voorbereid zijn. Gelukkig zijn de meeste Innox modellen van Lowa uitgerust met een Gore-Tex voering. Met deze voering behoud je droge voeten tijdens een regenbui of als je door een drassig bos loopt.
 
Extra licht
Wandelschoenen zijn soms aan de zware kant. De innox modellen van Lowa zijn gemaakt van een kunststof bovenwerk, daarom zijn de schoenen extra licht. Dat is een groot voordeel als je graag lichtvoetig wandelt en met een hogere pasfrequentie de berg opgaat. Er zijn ook Innox modellen die geschikt zijn voor andere activiteiten. Genoeg keuze dus, bekijk de productomschrijvingen voor meer informatie.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!