LOTUSGRILL CLASSIC

De LotusGrill Classic is compact van formaat, snel, consistent en rookt niet. Daarmee heeft deze barbecue alle voordelen van een elektrische barbecue - alleen is het dat niet: de LotusGrill brandt gewoon op houtskool. Maar dat is ook wel het enige wat ‘gewoon’ is aan deze barbecue...

meer informatie

...

Je bekijkt nu: LOTUSGRILL CLASSIC

Een klassieke kolenbbq met moderne snufjes

Is het een slacentrifuge? Een hamsterhok? Qua uiterlijk is de LotusGrill best een beetje bijzonder, dat geven we toe. Toch is dit een absolute topper onder de houtskoolbarbecues. Een modern apparaat met een klassieke toepassing, want barbecueën doe je hierop nog altijd op houtskool. Maar er is natuurlijk geen reden waarom we daarbij geen gebruik mogen maken van moderne kennis. Dat dachten de makers van de LotusGrill ook en daarom gaven ze deze barbecue allemaal handige snufjes: deze bbq rookt niet en je regelt de temperatuur helemaal zelf.

Grillplezier in een handomdraai

Met 34cm aan doorsnee is deze barbecue ideaal voor een gezin of gebruik door 4 volwassenen. De kolen steek je bij voorkeur aan met de brandpasta die LotusGrill speciaal voor deze barbecue heeft gemaakt. Daarmee zijn de kolen snel op temperatuur en kun je binnen enkele minuten beginnen met barbecueën. De kolen bevinden zich in een kolenhouder, die je afschermt met een afdekplaat. Zo komt het vet van het vlees of sap van de groente niet op de kolen terecht, waardoor er geen onnodige rook ontstaat. Gelukkig vallen de felle kleuren van deze barbecue zo erg op, dat je nooit vergeet dat je aan het barbecueën bent.

Handig en uniek: regel heel precies de temperatuur!

De LotusGrill beschikt over een vernuftig luchtcirculatiesysteem. Dit systeem, dat werkt op een geïntegreerde batterij, voorziet de barbecue continu van zuurstof. Het zuigt frisse lucht op van onderaf en blaast dit door de luchtpijp in de kolenhouder. Zo verbranden de kolen niet alleen heel efficiënt en blijft de barbecue goed warm, maar heb je ook de mogelijkheid om heel precies de temperatuur te regelen. De aan/uit-knop fungeert daarbij als thermostaat. Wil je nog duurzamer barbecueën? Overweeg dan om het LotusGrill deksel bij deze bbq te nemen.

Nooit te heet en makkelijk mee te nemen

Deze rookvrije houtskoolbarbecue is ideaal voor culinaire gezelligheid op de camping, in het park of op de boot. Hij heeft een compact formaatje en weegt minder dan 4kg, dus je draagt ‘m in de bijgeleverde draagtas overal mee naartoe. Ook als de kolen heet zijn, verplaats je deze barbecue eenvoudig. Dat komt doordat er tussen de binnen- en buitenschaal van de LotusGrill een open ruimte is ingebouwd; de gleuven laten frisse lucht binnen ter ventilatie. Uitgegrild? Stop dan de binnenschaal en het rooster gewoon in de vaatwasser. Morgen weer!

 

Plus- en minpunten

  • Een klassieke kolenbbq met moderne snufjes
  • Snel op temperatuur en rookt niet
  • Nooit te heet, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen
  • Verkrijgbaar in leuke felle kleuren
  • Inclusief luchtcirculatiesysteem met temperatuurregelaar
  • Het LotusGrill deksel wordt niet standaard meegeleverd
  • Minder geschikt voor grotere groepen dan 4-5 volwassenen

Vergelijkbare categorieën

Andere klanten kochten ook

50% korting
€ 5,99 € 2,99

Specificaties

Productnummer 296486
Merk Lotusgrill
Model Classic
Merkkleur Groen
Materiaal Roestvrijstaal, staal en kunststof
Afmetingen 38 x 35 x 23,5 cm
Doorsnee 35
Werkt op 4 AA Batterijen, Houtskool, Brandpasta
Optioneel bij te bestellen Lotus Deksel Classic
Gewicht 3,7 kg
Brandduur 250 gr- 40 min Brandpasta, 250 gr 90 min Houtskool

Een moment, we updaten jouw winkelmand!