Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

LIFESTRAW PERSONAL

Schoon drinkwater is essentieel als je op avontuur gaat. Je kan niet zomaar uit elk plasje water drinken. Maar wel met de Lifestraw Personal filter. Deze waterfilter zorgt er voor dat de bacteriën en parasieten uit het water worden gefilterd.

meer informatie

...

LifeStraw Personal is het originele ultralichte waterfilter dat perfect is voor backpackers en avonturiers. Maakt vervuild water drinkbaar en voorkomt het ontstaan van de meeste watergedragen ziekten door bacteriën (zoals E.coli), parasieten (zoals Giardia en Cryptosporidium). Bovendien filtert deze ook de micro-plastics uit je water. Drink direct uit meren, rivieren of beekjes of vul een fles en gebruik je LifeStraw onderweg. De LifeStraw kan zorgen voor vijf jaar schoon drinkwater, mits op de juiste manier gebruikt en onderhouden en is grondig getest om te voldoen aan de normen die zijn opgelegd door de US Environmental Protection Agency (EPA) en NSF International/ANSI. Daarnaast draag je ook bij aan een betere wereld. Van elk gekocht product van LifeStraw kan een kind in nood een schooljaar lang schoon water drinken.

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen 99,999999% van de bacteriën (waaronder E.coli, Salmonella), 99,999% van de parasieten (waaronder Giardia en Cryptosporidium), 99,999% microplastics en vermindert troebelheid (zand, modder, drab).
  • De LifeStraw is licht en duurzaam, hij weegt minder dan 57 gram.
  • Het membraan als microfilter met een lange levensduur kan tot 4000 liter water verwerken. Dat is voor één persoon voor vijf jaar genoeg drinkwater.
  • De LifeStraw gaat heel lang mee en kan zelfs tegen de meest erbarmelijke omstandigheden.
  • Bij de aankoop van Lifestraw krijgt één kind, één jaar schoon water.

Vergelijkbare categorieën

Specificaties

Productnummer 1328804
Merk LifeStraw
Model Personal
Merkkleur Blue
Gewicht 0,046 kg
Afmetingen 22,9 x 2,5 cm
Geschikt voor 4000 liter
Inclusief Hangkoord

Andere klanten kochten ook


Een moment, we updaten jouw winkelmand!