Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

LIFESTRAW GO

Schoon drinkwater is essentieel als je op avontuur gaat. Je kan niet zomaar uit elk plasje water drinken. Met de Lifestraw Go ben jij verzekerd van schoon drinkwater want deze waterfilter zorgt er voor dat de bacteriën en parasieten uit het water worden gefilterd.

meer informatie

...

LifeStraw Go is een geavanceerde waterfles die beschermt tegen bacteriën, parasieten, microplastics en chemicaliën zoals chloor. Hierdoor smaakt het water beter en is het veiliger om te drinken. De waterdichte fles, die vrij is van BPA, is zeer geschikt voor gebruik tijdens wandelingen, kamperen, verre reizen en noodsituaties. Vul hem met water uit een meer, rivier of kraan, dat je onderweg filtert. De filters van LifeStraw worden grondig getest om te voldoen aan de normen die zijn opgelegd door de US Environmental Protection Agency (EPA) en NSF International/ANSI. Daarnaast draag je ook bij aan een betere wereld. Van elk gekocht product van LifeStraw kan een kind in nood een schooljaar lang schoon water drinken. Het microfilter kan tot 4000 liter water filteren, het koolstoffilter tot 100 liter water. Deze dien je dus regelmatig te vervangen.

Plus- en minpunten

  • Beschermt tegen 99,999999% van de bacteriën (waaronder E.coli, Salmonella), 99,999% van de parasieten (waaronder Giardia en Cryptosporidium), 99,999% microplastics en vermindert troebelheid (zand, modder, drab).
  • Gemakkelijk te gebruiken en te reinigen fles en dop mogen in de vaatwasser, zodra het filter is verwijderd.
  • Het membraam als microfilter met lange levensduur kan tot 4000 liter verwerken en het actieve koolstof- en ionenuitwisselfilter 100 liter water, mits op de juiste manier gebruikt en onderhouden.
  • Getest in een onafhankelijk laboratorium, duurzaam en vrij van BPA.
  • Bij de aankoop van Lifestraw krijgt één kind, één jaar schoon water.

Vergelijkbare categorieën

Specificaties

Productnummer 1328805
Merk LifeStraw
Model Go
Merkkleur Clear
Gewicht 0,221 kg
Afmetingen 23,5 x 8,0 cm
Geschikt voor 100 liter
Inclusief waterfles, filter, dop met plastic mondstuk, karabijnhaak
Inhoud 0,7 liter

Andere klanten kochten ook


Een moment, we updaten jouw winkelmand!