Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Lichtgewicht campingkasten

Lichtgewicht campingkasten

Met een lichtgewicht campingkast tover je je tent om tot een geordende huishouding. Geen rondslingerende kledingstukken, pannen of servies, maar alles georganiseerd op z’n plaats.  Meer informatie
We hebben de lichtgewicht kasten bij Vrijbuiter in tal van verschillende afmetingen. Dus of je nu een kleine koepeltent of een familietent hebt, we hebben vast een lichtgewicht campingkast die past.
 
Opgeruimd staat netjes
Deze lichtgewicht kasten zijn handige en slimme organisers. Ideaal om je tent leefbaar te houden en je spullen netjes. We hebben ze bij Vrijbuiter van alle bekende merken zoals: Bo-Camp, Outwell, Vango en en natuurlijk van ons eigen merk Vrijbuiter Outdoor. Opgeruimd staat netjes, ook op de camping.
 
Lichtgewicht en opvouwbaar
Schoenenplanken, kledingkasten en legkasten. Zelfs complete keukenkasten, waarmee je in een handomdraai een buitenkeuken bouwt. En dan ook nog eens lichtgewicht en opvouwbaar. Je kan het zo gek niet bedenken, of het past opgevouwen in je auto. Bestel je campingkast direct online of kom in de winkel om zelf te voelen hoe licht ze zijn.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!