Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Lage wandelschoenen

Lage wandelschoenen zijn fijn bij minder veeleisende wandelingen op vlak terrein waar je enkels het niet te zwaar krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de avondvierdaagse, een wandeling op de heide of strand, Nederlandse bospaden of voor een stadswandeling of een (pret)park. Ook voor trail hiking en nordic walking kies je voor lage schoenen. Ze zijn lichter dan de middelhoge en hoge varianten, en hebben een gemakkelijker instap en softere demping.

Twijfel je of de schoenen wel lekker lopen?  Met de Try-outside belofte van Vrijbuiter mag je tot 14 dagen de schoenen buiten testen. Bevallen ze niet, dan mag je ze gratis omruilen voor een ander paar. Klik hier voor de buitenspeelregels. Meer informatie
Zoek je schoenen voor een lichte wandeling of dagelijks gebruik? Overweeg dan om lage wandelschoenen te kopen. Deze zijn beweeglijker dan middelhoge schoenen, maar bieden nog steeds voldoende steun. Loop je veel door de modder of over een natte ondergrond? Bedenk je dan dat lage schoenen je slechts beperkt droog houden. Bij Vrijbuiter helpen we je graag bij het vinden van de juiste exemplaren.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!