Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Kinderslaapzakken

Kinderslaapzakken

Met een van deze kinderslaapzakken ligt er ook op de camping een lekker warm bedje voor ze klaar. Ze bieden voldoende warmte, of dat nou bij jullie in de caravan is of in hun eigen tentje. In onze collectie vind je allerlei winter- en zomerslaapzakken voor kinderen. Meer informatie
Gewicht en comfortwaarde
Bij de aankoop van een slaapzak zijn 2 eigenschappen handig om op te letten: het gewicht en de comfortwaarde. De kinderslaapzakken in ons huidige assortiment wegen niet meer dan 2 kilo, zodat de kleintjes ze zelf kunnen tillen. Alle slaapzakken zijn makkelijk mee te nemen dankzij hun draagtas of de hoes waar ze in zitten. De comfortwaarde geeft aan bij welke temperatuur een gemiddeld kind comfortabel in de slaapzak ligt, en hierbij is het dus belangrijk om goed te bedenken waar de reis heengaat en wat de omstandigheden zijn.
 
Materiaal kinderslaapzak
De slaapzakken zijn gemaakt van katoen, polyester of een combinatie daarvan. Elk materiaal heeft zijn eigen voordeel, zo neemt polyester wat sneller de lichaamstemperatuur aan en hebben katoen en polykatoen meer ademend vermogen.
 
Glow in the dark!
Op schoolreisje of naar een slaapfeestje bij een vriendje of vriendinnetje, een eigen slaapzak in een mooie toffe kleur is fijn om te hebben! Waarom dan niet meteen een stoere glow in the dark-slaapzak? We hebben natuurlijk ook slaapzakken in wat meer alledaagse kleuren en ontwerpen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!