Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Kinderluchtbedden

Kinderluchtbedden

Met een goed kinderluchtbed verzeker je niet alleen je kind, maar ook jezelf van een goede nachtrust. Geen moeilijk gedoe en ingewikkelde taferelen met deze luchtbedden, je pompt ze namelijk in een handomdraai op.  Meer informatie
Sommige luchtbedden hebben zelfs een geïntegreerde pomp. Bij Vrijbuiter hebben we luchtbedden in verschillende formaten en allerlei leuke kleuren voor kinderen.
 
Speciaal voor kinderen
Kinderluchtbedden zijn meer dan kleine uitvoeringen van luchtbedden voor volwassenen. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld speciaal voor kinderen een opstaande rand, zodat ze niet uit bed vallen. Andere modellen komen compleet met eigen binnentent zodat ze eventueel ook in de buitenlucht gebruikt kunnen worden. En andere kinderluchtbedden lijken verdacht veel op volwassen varianten, maar dan simpelweg kleiner.
 
Lucht van binnen, zacht van buiten
De luchtbedden hebben een zachte toplaag van velours, waar je kleine heerlijk op ligt. Deze laag is ook een antisliplaag, zodat ze er niet zo makkelijk vanaf rollen. Als je een luchtbed voor de kleintjes zoekt, is het belangrijk dat deze niet te groot is en dat je hem eenvoudig meeneemt en opbergt. Bestel je nieuwe luchtbed vandaag nog online, of kom ze testen in onze winkel.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!