Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Keen wandelschoenen

Keen wandelschoenen

Ga jij de natuur ontdekken straks in een mooi paar Keen wandelschoenen? Of je nou de hei op gaat of de bergen in, bij Vrijbuiter vind je geschikte schoenen. Meer informatie
Een goed stel schoenen zorgt er voor dat jij je focust op het uitzicht en niet op blaartjes. Zo ben jij klaar voor de Alpen, de Veluwe of de Nijmeegse vierdaagse ;).
 
Hybridlife
KEEN heeft een filosofie genaamd Hybridlife. Hiermee bedoelen ze dat je je leven opsplitst tussen werken, plezier maken en terug geven. Met terug geven bedoelen ze vooral het milieu. Met hun producten geven ze jou de mogelijkheid om overal te genieten van de natuur. Daarbij houden ze rekening met de natuur en de planeet. Ze zijn sinds het begin al bezig met goede doelen. Kinderen meer naar buiten, bescherming van natuurgebieden en fietsen schenken aan mensen die ze nodig zijn. Dit zijn allemaal dingen waar KEEN zich mee bezig houdt en partners omheen heeft ontwikkeld. Een goede keuze dus!
 
A, B, C of D
Bij het kiezen van een wandelschoen moet je goed weten wat je wilt gaan doen. Ga je alleen in Nederland lopen op relatief vlak terrein, of ga je de bergen in? Wandelschoenen variëren in categorie van A tot D. A is de schoen voor de basic wandeltochten. Heerlijk soepel zodat je op veel ondergronden kan lopen. Categorie D is voor de echte alpinist. Stug, hoog en dus voor extreme tochten. Laat een van onze medewerkers je adviseren en kom schoenen passen in een van onze megastores! Weet je al wat je wil? Dan bestel je ze toch gewoon online!?

Een moment, we updaten jouw winkelmand!