Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Keen sandalen

Ke(e)n jij de sandalen van Keen al? Laat je voeten even lucht happen deze zomer met een mooi paar. Zo ben jij klaar voor je heidewandeling of het oversteken van een rivier!  Meer informatie
Het maakt niet zo veel uit wat je gaat doen. Bij Vrijbuiter hebben we gegarandeerd een paar sandalen voor jou. Ongeacht je activiteit vind je bij ons diverse soorten outdoorsandalen. Functioneel, comfortabel en stijlvol. Laat die zomer maar komen!
 
Goede doelen
Al binnen het eerste jaar van zakendoen, was KEEN al succesvol. Het eerste product, een sandaal met teenbeschermers, sloeg aan. Sindsdien zijn ze uitgebreid naar diverse soorten schoeisel. Daarnaast werken ze samen met een aantal goede doelen. Ze zijn hier vanaf het begin al erg gefocust op geweest. Binnen het eerste jaar waren ze al partner met een aantal goede doelen. Ze zijn hier nog steeds erg actief in.
 
Uitgebreid assortiment
Bij Vrijbuiter kun jij je hart ophalen aan het uitgebreide assortiment. Wat voor sandalen zoek je? Synthetisch? Hebben we! Leren sandalen? Hebben we ook! Echte outdoorsandalen? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Neem een kijkje in ons assortiment in de webshop en bestel ze direct online. Of kom ze gewoon gezellig eventjes passen in een van megastores.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!