Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Katoenen tunneltenten

Katoenen tunneltenten

Een prettig leefklimaat, perfect waterdicht en veel stahoogte en leefruimte; van een katoenen tunneltent heb je jarenlang kampeerplezier.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Ze lenen zich bij uitstek goed voor een vaste seizoensplek en ze doen het ook goed als je lang op dezelfde plek blijft staan. Bij Vrijbuiter hebben we katoenen tunneltenten van bekende topmerken. Bestel je favoriete model direct online. Of kom een uurtje proefkamperen in één van onze winkels.
 
Ruim en comfortabel
In een katoenen tunneltent heb je vanwege de ronde vorm relatief meer ruimte om in te staan en te leven. Afhankelijk van het type en merk dat je koopt kun je er met 2, 3, 4 en soms zelfs wel met 5 of 6 personen in slapen.
 
Heerlijk leefklimaat
Katoen is duurzaam en stevig en heeft een langere levensduur dan andere materialen. Het ademt en reguleert vocht zeer goed, in een katoenen tunneltent heb je dus een heerlijk leefklimaat. Ideaal als je gaat kamperen op één van de Waddeneilanden, maar ook in warmere gebieden aan bijvoorbeeld de Franse kust doen de katoenen tunneltenten het erg goed.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!