Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Katoenen slaapzakken

Katoenen slaapzakken

Het is je ultieme wapen tegen de koude nachten op de camping: een fijne en warme katoenen slaapzak. Want ook tijdens het kamperen wil je toch lekker uit kunnen kijken naar een warm bedje, zodat je de volgende ochtend weer fris en uitgeslapen je tent uitrolt? Meer informatie
Veel ademend vermogen
We hebben een ruim assortiment aan verschillende katoenen slaapzakken. Per slaapzak verschilt de zogenaamde ‘comfortwaarde’, oftewel de temperatuur waarop een gemiddeld persoon warm en ontspannen in de slaapzak ligt. Katoen zorgt voor een goede vochtregulatie en heeft veel ademend vermogen, dat is belangrijk zodat je ook niet klam van het zweet in de tent ligt.
 
Rits ze aan elkaar!
De meeste van onze slaapzakken hebben nog een extra gezelligheidsfactor: je ritst ze zo aan elkaar, waardoor je plots een 2-persoons slaapzak hebt! Voor de warmte is het waarschijnlijk niet nodig, maar het is natuurlijk wel extra knus. Let er wel even op dat een katoenen slaapzak altijd ietsje meer weegt dan een lichtgewicht model van synthetisch materiaal. Als je elke dag je mobiele bed mee moet dragen op je rug, is een wat lichtere variant aan te raden.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!