Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Katoenen familietenten

Katoenen familietenten

In onze katoenen familietenten heb je met gemak genoeg plaats voor je hele gezin. Of je nu een kleine, middelgrote of grote familie hebt. Bij Vrijbuiter hebben we katoenen familietenten met slaapplaatsen voor 6 volwassen personen.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Als je dan nog een plekje tekort komt, dan is er vaak nog wel plek voor 1 tot 3 familieleden in het leefgedeelte. Gezellig knus toch. Bestel je nieuwe katoenen familietent direct online of kom gezellig met de kinderen alvast een dagje vakantie vieren in één van onze winkels.
 
Extra lang en comfortabel kamperen
Van een katoenen familietent heb je extra lang plezier, ze hebben namelijk vanwege het duurzame en stevige materiaal een langere levensduur dan andere stoffen. Ook heb je een heerlijk leefklimaat in een katoenen familietent, ze ademen namelijk beter en zijn vochtregulerend. Katoen is wel iets zwaarder en blijft iets langer nat, dus als je je veel verplaatst, is het materiaal minder geschikt.
 
Voor de èchte langkampeerder
Katoenen familietenten lenen zich dus uitstekend als je lang gaat kamperen. Bijvoorbeeld als je lekker in de duinen op de Waddeneilanden gaat kamperen. Maar ook als je elke zomer drie weken aan de Franse kust staat. Familietenten zijn lekker ruim en comfortabel, met voldoende slaapruimte en een ruim leefgedeelte. Fijne vakantie!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!