Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Vrijbuiter Kampeer & Outdoor Beurs

Kampeer & Outdoorbeurzen 2020: meld je nu aan!

Click here for English version 
Klicken Sie hier für die Deutse Version

Met de winterse dagen waarin we ons nu begeven, kijken wij met veel plezier terug naar de 2019 edities van de Kampeer & Outdoor beurzen bij Vrijbuiter! Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de edities van 2020, waar niet alleen de Vrijbuiter locaties in Rotterdam, Zaandam en Gouda aan mee doen, maar waar ook Vrijbuiter Roermond aan toegevoegd zal worden. Bekijk hier de adresgegevens van alle beurslocaties.

Uiteraard zal er ook dit jaar weer veel promotie plaatsvinden in tal van gevarieerde media en beurssites. Ook in onze winkels en op de beurzen waar wij zelf aanwezig zijn, informeren wij onze klant al regelmatig over de aankomende Vrijbuiter beurzen.

Wat zijn de beurs data?
Rotterdam: 8 en 9 februari 2020; - afgelopen!
Zaandam: 29 februari en 1 maart 2020; - afgelopen!
Roermond: 7 en 8 maart 2020; - afgelopen!
Gouda: 14 en 15 maart 2020; - geannuleerd i.v.m. corona virus!*


* Let op: vanwege het besluit van het ministerie om evenementen van meer dan 100 deelnemers te annuleren, gaat de Kampeer & Outdoorbeurs in Gouda niet door! Wij vinden dit uiteraard zeer jammer, maar begrijpen én volgen de regelgeving uiteraard. We bekijken momenteel de mogelijkheden om de beurs in Gouda later dit jaar te organiseren, maar dan wel in een nieuw jasje met een andere thematiek. Belangrijk: alle Vrijbuiter winkels zijn wél gewoon geopend, waarbij we extra aandacht besteden aan diverse hygiëne factoren.

Wat kun je verwachten?

  • 10.000 bezoekers per beurslocatie
  • Workshops & Beurstheater
  • Horeca & terras in vakantiesferen
  • Stands leveranciers
  • Prijzenfestival*
* Na het succes van 2019 zal ook dit jaar het Prijzenfestival weer plaatsvinden! De bezoekers maken hierbij kans op mooie prijzen, waaronder, door de campings aangeboden, arrangementen of overnachtingen. Ook hier kunt u uiteraard aan bijdragen zodat ook uw camping tijdens de uitreiking extra in de spotlight komt te staan!

 

Wie staan er nog meer op de beurs?
Benieuwd wie er nog meer op de beurs aanwezig zijn? Download hier de volledige lijst van aanwezige campings per beurs.

 

Profiteer nu van combi-korting tot 30%!
Dit jaar is er voor de deelnemers aan meerdere beurzen een speciale korting tot wel 30%! Meld je nu aan en profiteer van deze mooie combi-korting. De voorwaarden staan beschreven op het inschrijfformulier. Mocht u vragen hebben over de beurs of het inschrijfformulier, dan willen wij u vragen contact op te nemen met events@vrijbuiter.nl

Meld je hier direct aan.
Indien u al eerder heeft aangegeven deel te willen nemen aan één of meerdere beurzen (ook telefonisch), dan verzoeken wij u alsnog om het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen. Op het inschrijfformulier vind je alle mogelijkheden, prijzen en voorwaarden. Het inschrijfformulier kunt u uitprinten en mailen aan events@vrijbuiter.nl. 

Vrijbuiter kampeer en outdoorbeurzen aanmelden

Een moment, we updaten jouw winkelmand!