Gratis levering vanaf €50,-
Gratis retourneren in de winkel
30 dagen bedenktijd

Kampeerartikelen

Gooi jij je tent in de auto of trek je erop uit met je camper of caravan? Dan kun jij wel wat kampeerspullen gebruiken. Op zijn minst een afwasteiltje. Wat je plannen ook zijn, wij hebben alles in huis. Van slaapzak tot caravanhoes. Van haspel tot fietsendrager.

image
Een slaapmat, luchtbed of een kampeermatras?
Als je denkt dat een slaapmatje voor geen meter ligt en een luchtbed in het zwembad hoort, heb je het mis. Tegenwoordig zijn vrijwel alle matjes heerlijk comfortabel. Maar welke past het beste bij jouw vakantieplannen?
Kamperen met kinderen
Met kinderen sleep je heel wat mee op vakantie. Van luiers tot fietsjes en de babyfoon. Maar er zijn 23 dingen die je echt niet moet vergeten. Niet alleen de verzekeringspasjes, maar ook dingen die je vakantie gewoon een stuk makkelijker - en leuker! - maken. Wat dit zijn?
Heeft jouw kampeerplek stroom?
Fijn! Maar sluit nou niet meteen je elektrische barbecue en koelbox aan. Voor je het weet slaan de stoppen door en zit jij met de (on)gebakken peren. Waar je op moet letten qua elektra op de camping?
Vrijbuiter in het wild
Liever een keer ons assortiment in zijn natuurlijke habitat bekijken? Kom naar Vrijbuiter in Zaandam, Gouda, Roermond of Gorinchem-Spijk. Hier kun je heerlijk verdwalen tussen de tenten, slaapmatten en wandelschoenen. Of met een van onze gidsen je paklijst verzamelen.
Menu
Winkels
Verlanglijst
Account
Winkelmand